Opis
Za proizvodnju ovog pjenušca koristi se Chardonnay s naših najboljih položaja. Provodi se hladna maceracija najmanje 12 sati. Nakon sekundarne fermentacije odležava na kvascima najmanje 5 godina.
Servirati sa kamenicama, te kao aperitiv za društvo koje želi okusiti nešto poletno i nadasve osvježavajuće.
Our optimally placed Chardonnay is used to produce this champagne. Cold maceration is conducted for at least 12 hours. After secondary fermentation it aged on yeasts for at least 5 years.
Serve with oysters, but it is also an excellent aperitif for people who like a taste of something dashing and refreshing.
Država / Country : Hrvatska
Temperatura serviranja / Serving temperature :6-8°C
Sorta / Variety :Chardonnay
Berba / Vintage : 2013
Kategorija / Category : Pjenušac / Sparkling wine
Pakiranje / Bottle size : 0,75 l
Ostatak šećera / Recidual sugar: Brut Nature
Alc: 12 %
Položaj / Region : Istra